X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

ROVC opleidingen

ROVC opleidingen

zondag 1 september 2013

Western Airconditioning heeft de eerste warmtepomp uit een serie van drie geleverd aan het ROVC TechCenter in Ede. Deze warmtepompen gaan gebruikt worden als trainingsinstallatie voor de in november te starten cursus Servicemonteur warmtepompsystemen. Deze cursus is mede tot stand gekomen door de samenwerking tussen OTIB en Agentschap NL.

In de praktijk is gebleken dat de specifieke kennis over service en onderhoud van een warmtepompinstallatie ontbreekt. Service en onderhoud aan warmtepompen vergt veel meer knowhow dan bij de traditionele installaties. Western Airconditioning ziet als landelijke leverancier het belang van deze cursus in en hoopt dat in de toekomst veel goed opgeleide servicemonteurs via ROVC hun weg vinden in de installatietechniek.

De geleverde installaties zijn Fusio warmtepompen met een inverter geregelde compressor, waardoor het mogelijk is het gevraagde vermogen aan te passen aan de vraag. Dit geeft een besparing van 50% op niet inverter geregelde compressoren.

Wilt u meer informatie over de cursus Servicemonteur warmtepompsystemen, dan kunt u contact opnemen met ROVC te Ede (Tel. 0318-698698). Wenst u meer informatie over het leveringsprogramma van Western Airconditioning dan kunt u contact opnemen met Western Airconditioning (Tel. 033-2477800).

Tags:

x