X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Sopra ventilatorconvector voor montage boven verlaagd plafond

Sopra ventilatorconvector voor montage boven verlaagd plafond

maandag 14 september 2015

Western Airconditioning introduceert de Sopra ventilatorconvector. De Sopra is speciaal ontwikkeld voor montage boven een verlaagd plafond en aan te sluiten op kanalen met roosters. De unit wordt toegepast in de particuliere en commerciële sector. De Sopra is geschikt om te koelen of verwarmen en leverbaar in 5 modellen. De range heeft een koelvermogen tussen 4 en 18 kW en een verwarmingsvermogen tussen 5,4 en 23,4 kW. De Sopra wordt standaard in een horizontale uitvoering, enkelvoudige omkasting, warmtewisselaar met 3 rijen en ac ventilatoren. Optioneel is beschikbaar: een verticale uitvoering, omkasting met dubbele panelen, warmtewisselaar met 4 of 6 rijen, dx-blok en ec ventilatoren. De filters zijn eenvoudig te reinigen. De standaard Sopra kan 70 Pa externe druk overbruggen en de “high pressure” uitvoering tot 150 Pa. De Sopra is uit te breiden met diverse accessoires zoals: 2-weg en 3-weg waterkleppen, condenspomp, elektrische verwarming, verschillende soorten filters, verschillende soorten plenums, mengboxen. Dit alles maakt de Sopra zo flexibel dat deze toe te passen is in nagenoeg elk project. Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x