X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Technische lezing

woensdag 1 februari 2012

Op 16 februari jl. heeft de Service afdeling van Western Airconditioning een technische lezing gehouden in haar trainingsruimte in Hoevelaken. Aan een geïnteresseerde groep genodigden werden twee lezingen gegeven.

1) Midlife Upgrade Close Control airconditioners.
De huidige stand der techniek biedt mogelijkheden om bestaande units technisch aan te passen waardoor de levensduur wordt verlengd. De benodigde investering hiervoor kan worden terugverdiend door de verkregen energieverlaging na de upgrade. In de lezing is getoond hoe dit concept tot stand is gekomen, wat de energiebesparing is en voor welke installaties dit interessant kan zijn. Ook mogelijkheden ten aanzien van communicatie met GBS is besproken. De lezing werd gehouden door Anton Dijksma, Service manager bij Western Airconditioning.
2) Koelinstallaties ouder dan 10 jaar en/of met koudemiddel R22, wat nu?
De huidige wetgeving ten aanzien van koudemiddelen legt een verbod op het gebruik van R22 per 31-12-2014. Met het naderen van deze datum wordt het interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor deze installaties; zijn er alternatieven voor koudemiddel R22 en loont zich dit? Is de installatie überhaupt nog levensvatbaar voor de toekomst? Of is vervanging wellicht beter? De lezing werd gehouden door Martin Hoeks, Service sales engineer bij Western Airconditioning.
Tags:

x