X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

The Cooling Radiator

zondag 1 mei 2011

Western introduceert een nieuwe lijn ventilatorconvector / radiator modellen onder de naam “The Cooling Radiator”. Deze unit is speciaal ontworpen voor geluidloze verwarming (radiator) in de winter en koeling en ontvochtiging (ventilator convector) in de zomer. Deze ventilator convector is opgebouwd uit een radiator, een water/lucht warmtewisselaar, een tangentiaal ventilator en luchtfilters. Het geheel is samengebouwd in een esthetisch design omkasting zonder scherpe randen en toepasbaar in elke omgeving. Deze unit is de meest compacte op de markt met vergelijkbare prestaties en heeft een diepte van maar 12,9 cm. The Cooling Radiator is leverbaar in 5 bouwgroottes zowel in “2-pijps” of “4-pijps” uitvoering met een verwarmingscapaciteit van 1 tot 10 kW en een koelcapaciteit van 0,88 tot 4 kW. De lijn is uit te breiden met vele accessoires op het gebied van de bediening, waterzijdig en luchtzijdig. Onder andere met 2-weg of 3-wegkleppen of antibacteriële lamp (UV).
Tags:

x