X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Uitbreiding hoog rendement water-water warmtepompen

Uitbreiding hoog rendement water-water warmtepompen

donderdag 16 augustus 2018

Het programma hoog rendement water-water warmtepompen met lage GWP koudemiddelen is wederom verder uitgebreid met de Omega Sky XEi. De gehele range wordt nu ook geleverd met het koudemiddel R1234ze met een zeer lage GWP waarde (GWP <1). De Omega Sky XEi is voorzien van inverter aangedreven schroefcompressoren en hebben hierdoor een zeer hoog deellast rendement (SEER tot 8.7). De Omega Sky XEi heeft een vermogensrange (verwarmen en koelen) van 180 kW tot 980 kW en voldoet volledig aan de ECODESIGN richtlijn 2009/125/EG voor koelmachines en aan de 2021 TIER 2 wetgeving voor warmtepompen. De gehele Omega Sky range is Eurovent gecertificeerd.

In combinatie met droge koelers en een FC module is het mogelijk om een vrije koeling installatie te bouwen waarmee een enorme besparing gerealiseerd kan worden op het jaarlijks energieverbruik.

De Omega Sky XEi unit is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • LN Low Noise uitvoering
  • XLN Super Low Noise uitvoering
  • DC Total heat recovery
  • OH Warmtepomp (alleen verwarmen)
  • HPW Waterzijdig omkeerbare warmtepomp

De Bluethink geavanceerde microprocessor regelaar kent een Webserver functie maar tevens ook “multilogic control” waarmee meerdere Omega Sky XEi units optimaal geregeld kunnen worden. “On screen” kan de bedrijfsstatus worden weergegeven met alle temperaturen en drukken en de historie kan worden bekeken. Voor communicatie met een GBS is voorzien in MODbus over TCP/IP, MODbus RTU (RS-485), BACnet maar ook SNMP.

Wilt u meer weten over de ideale airconditioning oplossing dan kunt u mailen naar: sales@western.nl of bellen met Western airconditioning te Hoevelaken 033-2477800

Tags:

x