X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Uitbreiding OMICRON REV S4 HE Range

maandag 9 maart 2020

Western heeft de Omicron Rev S4 He range compacte multifunctionele 4-pijps hoog rendement lucht-lucht-water warmtepompen voor buitenopstelling in capaciteit naar beneden uitgebreid. De 4-pijps warmtepompen zijn speciaal ontworpen om gelijktijdig warm en koud water te kunnen produceren in kantoren, ziekenhuizen, zorgcentra, industrie en winkelcentra.

De Omicron Rev S4 He is leverbaar in 24 bouwgroottes met een vermogen van 40 tot 880 kW. Naast koelen of verwarmen is het ook mogelijk om gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar te koelen en te verwarmen. Dit met de hoogste EER en COP rendementen. Het TER rendement (heatrecovery) kan zelfs oplopen tot 8,05. Elke bouwgrootte heeft 2, 4, 6 of 8 compressoren in twee tot vier gescheiden koudemiddelcircuits waardoor tijdens verwarmen, gelijktijdig ontdooien van de gehele unit wordt vermeden. Een gepatenteerde ontdooicyclus zorgt voor snel en efficiënt ontdooien in een zo kort mogelijke tijd. De productie van het benodigd koelvermogen en/of verwarmingsvermogen wordt per compressor in stappen geregeld, geheel afgestemd op de warmte- en koudevraag vanuit het gebouw of proces. De Omicron Rev S4 He kan verwarmen tot een buitenluchttemperatuur van -15°C en is naast de standaard uitvoering te leveren in “low noise” en “super low noise” uitvoering. Ook kan de unit uitgevoerd worden met het door ons bedachte concept van een geïntegreerde module met pomp en buffervat. De units zijn Eurovent gecertificeerd en kunnen afhankelijk van capaciteit en toepassing in aanmerking komen voor de ISDE subsidieregeling.

Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning (T. 033-2477800) of kijk op de western.nl

Tags:

x