X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Vakbeurs Hardenberg 2014

Vakbeurs Hardenberg 2014

vrijdag 1 augustus 2014

Installatie Vakbeurs Hardenberg 9|10|11 september 2014

Met drie volwaardige afdelingen op het gebied van Small Business, Midrange & Projecten en onze serviceafdeling, is Western Airconditioning vertegenwoordigt tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg! Neem als voorbeeld het Western VRF D4+ systeem, dit bied een flexibele en eenvoudige oplossing voor verwarmen of koelen. Of het nu een kantorencomplex, hotel, winkelcentra of woning is. Het Western VRF systeem beantwoord aan alle benodigde eisen van comfort en is zeer goed te integreren bij renovaties. De Fusio lucht-water warmtepompen in splitopstelling zijn speciaal ontwikkeld om het gehele jaar verwarming of verkoeling te geven. Door het neutrale design, compacte bouw en lage geluidsniveau van zowel binnen als buitendeel zijn deze warmtepompen uitstekend geschikt om toe te passen in elke omgeving. De Fusio 12 en 24 kunnen verwarmen van 1,4 kW tot 9,0 kW en koelen van 1,3 kW tot 8,05 kW. Het buitendeel is voorzien van een inverter gestuurde compressor. Het binnendeel (hydromodule) is standaard voorzien van een warmtewisselaar, waterpomp, elektrisch verwarmingselement en een duidelijk bedieningspaneel. De Fusio warmtepompen zijn eenvoudig en snel te installeren. Door gebruik te maken van het koudemiddel R410A zijn de warmtepompen milieuvriendelijk en met de hoge COP waarde laten zij een significante financiële besparing zien. Komt u gerust een kijkje nemen op onze stand tijdens de vakbeurs! - Stand nummer: 122

x