X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Ventilator convector

vrijdag 1 juni 2012

Western Airconditioning levert de ventilator convectoren in cassette uitvoering van het type MKD MKA uit voorraad. Daarnaast zijn de ventilator convectoren zeer scherp geprijsd. Deze units zijn eenvoudig in te passen in een standaard systeemplafond en hebben een totaal innovatief design waar esthetica, ruimte en geluid de belangrijkste uitgangspunten zijn. Door de lichte kleurstelling zijn deze units in alle interieurs toe te passen. Door gebruik te maken van radiaal ventilatoren heeft de ventilator convector een laag geluidsniveau. Het regelen van de unit kan via de infrarood afstandsbediening of via de wandbediening die als optie leverbaar is. Voor het afvoeren van het condenswater is standaard een liftpomp gemonteerd.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op met Western Airconditioning: Tel. 033 247 78 00 of info@western.nl

Tags: Cassette

x