X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Ventilatorconvector voor inbouw in vloer

Ventilatorconvector voor inbouw in vloer

vrijdag 15 mei 2015

Western Airconditioning heeft een nieuwe ventilatorconvector aan het programma toegevoegd. Het betreft hier de Sotto. De Sotto is een ventilatorconvector die is ontworpen voor montage in de vloer volgens het convectorput principe. De Sotto is geschikt om te verwarmen tussen 1,5 en 5,9 kW of koelen tussen 0,5 en ruim 4,1 kW en is leverbaar in 6 verschillende modellen. Drie modellen hebben een lage inbouwhoogte van 206 mm. De andere drie modellen hebben een extreem lage inbouwhoogte van 149 mm. De Sotto heeft een laag geluidsniveau, is leverbaar inclusief rooster in diverse uitvoeringen en is verkrijgbaar in een 2-pijps of 4-pijps uitvoering. Voor meer informatie neem contact op met Western Airconditioning Tel. 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x