X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

VRF-systemen

zaterdag 1 oktober 2011

Flexibiliteit en eenvoud zijn de kernwoorden van het VRF-systeem (Multi Digital System) van Western Airconditioning. Flexibiliteit omdat de keuze van de binnenunits vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt. Eenvoud omdat gebruik wordt gemaakt van een doordacht concept en regeltechniek waardoor installatie, bediening, maar ook onderhoud eenvoudig is. Het VRF-systeem van Western Airconditioning is leverbaar in een 2-pijps systeem (koelen of verwarmen) en in een 3-pijps systeem (gelijktijdig koelen én verwarmen). De buitendelen zijn voorzien van digitale scrollcompressortechniek waardoor het koelvermogen traploos regelbaar is tussen tien en honderd procent. Het VRF 2-pijps systeem is leverbaar in de koelvermogens van 14 kW tot en met 180 kW. Het VRF 3-pijps systeem is leverbaar in de koelvermogens 25 kW en 28 kW. Het VRF-systeem is uitstekend toepasbaar in kantoren, winkels en restaurants maar ook in woonhuizen.
Tags:

x