X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

VRF voorjaarsactie!

VRF voorjaarsactie!

maandag 26 maart 2018

Extra korting bij bestelling van een VRF systeem.

Western Airconditioning viert het voorjaar met een extra project korting voor het 2-pijps Variabel Refrigerant Flow systeem in warmtepomp uitvoering voor koelen of verwarmen. Deze korting kan oplopen tot wel 15%.

Het Western VRF systeem heeft per buitenunit een koelvermogen van 25 tot 45 kW en verwarmingsvermogen van 27 tot 50 kW. Dit VRF systeem heeft ook een ingebouwd traploos regelbaar vermogen tussen 10% en 100%, is eenvoudig toepasbaar en kan door het koppelen van de buitendelen, gecombineerd worden tot een systeem met een koelvermogen tot 180 kW en een verwarmingsvermogen tot 200 kW. De systemen kunnen samengesteld worden met een buitenunit en diverse soorten binnendelen, zoals voor montage tegen de wand, inbouw in het plafond, onder tegen het plafond of kanaal unit voor montage boven het plafond. Voor de bediening is te kiezen uit een infrarood afstandsbediening of een bedrade vaste wand bediening.

Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor toepassing in grotere kantoren, retail, horeca, hotels of winkelcentra.

Wilt u meer weten over de Western VRF extra projectkorting actie of over andere innovatieve airconditioning oplossingen mail dan naar info@western.nl of bel met Western Airconditioning te Hoevelaken, Tel. 033-2477800.
Tags:

x