X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

VSK 2020

donderdag 23 januari 2020

Op 4 t/m 7 februari opent de VSK haar deuren weer in de Jaarbeurs te Utrecht. De VSK is met 35.000 bezoekers de grootste en belangrijkste vakbeurs van Nederland. Voor de komende editie is het thema “Midden in de toekomst”.

Tijdens de VSK beurs informeert Western Airconditioning de bezoekers over de laatste nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten welke het bedrijf te bieden heeft.

Belangrijk item waarover de bezoekers geïnformeerd worden is op het gebied van koudemiddelen. Welke koudemiddelen gaan de toekomst van ons vakgebied bepalen; welke mogelijkheden zijn er, welke GWP waarde heeft dit koudemiddel en zijn de bijkomende eigenschappen?

Verder is er veel aandacht op het gebied van lucht/water en water/water warmtepompen en de watertemperaturen welke hiermee te behalen zijn. Zijn er al mogelijkheden om bestaande hoog temperatuur systemen te vervangen voor warmtepompen en tegen welke rendementen?

Ook toepassingen van warmtepompen waarmee gelijktijdig verwarmd en gekoeld kan worden, worden steeds vaker geleverd. Toepassing van dit type apparaat kan resulteren in extreem hoge rendementen in de projecten waar zowel warm en koud water gelijktijdig benodigd zijn. Het rendement in deze situatie wordt uitgedrukt in een TER waarde waarbij waarden van bijna 8 te behalen zijn!

Naast deze zaken worden de nieuwe producten gepresenteerd welke in 2020 door het bedrijf geïntroduceerd worden.

U bent op de beursdagen van harte welkom in hal 11 op de stand van Western Airconditioning 11B080. De VSK beurs kan gratis bezocht worden, mits u zich vooraf registreert op de beurssite www.vsk.nl. Op deze site vindt u naast praktische informatie ook het volledige programma.

 

Tags:

x