X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Warmtepomp in splitopstelling

donderdag 1 december 2011

Western Airconditioning introduceert de Fusio, een lucht-water warmtepomp in splitopstelling. De Fusio lucht-water warmtepompen in splitopstelling zijn speciaal ontwikkeld om het gehele jaar verwarming of verkoeling te geven. Door het neutrale design, compacte bouw en lage geluidsniveau van zowel binnen als buitendeel zijn deze warmtepompen uitstekend geschikt om toe te passen in elke omgeving. De Fusio 12 en 24 kunnen verwarmen van 1,4 kW tot 9,0 kW en koelen van 1,3 kW tot 8,05 kW. Het buitendeel is voorzien van een inverter gestuurde compressor. Het binnendeel (hydromodule) is standaard voorzien van een warmtewisselaar, waterpomp, elektrisch verwarmingselement en een duidelijk bedieningspaneel. De Fusio warmtepompen zijn eenvoudig en snel te installeren. Door gebruik te maken van het koudemiddel R410A zijn de warmtepompen milieuvriendelijk en met de hoge COP waarde laten zij een significante financiële besparing zien.

Tags:

x