X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Western CO2 bewust

dinsdag 16 juni 2020

Tussentijdse update actieplan en footprint rapportage 2020
Hierbij presenteren wij de wijzigingen voor het 1e half jaar van 2020.

Wijzigingen begin 2020.

Medio mei 2020 hebben wij voor een buitendienstmedewerker een 100% elektrische auto aangeschaft. Inmiddels is begonnen met het uitwisselen, in het pand, van de bestaande TL verlichting door LED verlichting. Wegens uitbreiding van het service team is het wagenpark uitgebreid met 1 nieuwe service bus. Deze wijzigingen zullen vanzelfsprekend van invloed zijn op het elektriciteitsverbruik, benzineverbruik en dieselverbruik.

Indirect hebben wij inmiddels een productrange op de markt gebracht welke gebruik maken van koudemiddelen met een lage GWP waarde. Dit heeft invloed op de CO2 uitstoot van de betreffende apparatuur, zowel direct- als indirect. Deze invloed word weergegeven met de TEWI factor (Total Equivalent Warming Impact) waarvan een excelsheet in de bijlage kan worden gedownload.

Zie bijlage voor de update actieplan en footprint rapportage 2020.  

Tags:

Documents to download

x