X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Western FCB-EC en ZEFIRO-SHS ventilator convectoren.

zondag 5 augustus 2018

Western Airconditioning B.V. in Hoevelaken heeft haar leveringsprogramma ventilator convectoren verder uitgebreid met 2 nieuwe producten.

FCB-EC.

De FCB-EC is een ventilator convector met geïntegreerd lijnrooster voor 1 of 2 zijdige uitblaas “Fan Coanda Booster”. Het lijnrooster zorgt voor een optimale uitblaas langs het verlaagd plafond. De range omvat 3 bouwgroottes met koelvermogens van 1,03 kW t/m 6,51 kW met een zeer laag geluidsniveau (15,5 tot 18,5 dB(A) in laagtoeren). Standaard worden energiezuinige EC-ventilatoren toegepast en is naast de 2-pijps uitvoering ook 4-pijps met verwarming leverbaar. De TOP3 digitale thermostaat kan tevens worden voorzien van een MODbus connector voor communicatie met een GBS. Ook zijn 2- en 3-weg waterregelklepjes leverbaar.

ZEFIRO-SHS.

     

De ZEFIRO-SHS is een ventilator convector welke speciaal is ontworpen voor hotels “Smart Hotel Solution”. In een compacte inbouwkast is de ventilator convector geïntegreerd alsmede het gecombineerde retour- en uitblaasrooster. Nadat de unit is ingebouwd kan service en onderhoud volledig via de voorzijde (rooster uitnemen) worden gedaan. De range omvat 4 bouwgroottes met AC- of energiezuinige EC-ventilatoren en koelvermogens van 0,81 kW t/m 3,13 kW. Naast de 2-pijps uitvoering is ook een 4-pijps uitvoering met verwarming leverbaar. De TOP3 digitale thermostaat kan tevens worden voorzien van een MODbus connector voor communicatie met een GBS. Ook zijn 2- en 3-weg waterregelklepjes leverbaar alsmede een verse luchtaansluiting.  

Wilt u meer weten over de ideale airconditioning oplossing dan kunt u mailen naar:

sales@western.nl of bellen met Western airconditioning te Hoevelaken 033-2477800

Tags:

x