X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Winnaar "Ronde van Hardenberg"

Winnaar "Ronde van Hardenberg"

zondag 1 september 2013

Tijdens de laatste editie van de Installatievakbeurs in Hardenberg werd de bezoekers de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de “Ronde van Hardenberg”. Omdat de vakbeurs dit jaar voor de 15e keer werd georganiseerd, had de organisatie wat leuks bedacht waarbij elke bezoeker kans had om mooie prijzen te winnen. Western Airconditioning was één van de exposanten die deelnam aan deze ronde en een portable airconditioner beschikbaar had gesteld. De winnaar in de verloting van deze portable airconditioner, de heer E. Orgenia werkzaam bij Hollander Techniek in Apeldoorn, heeft inmiddels de portable airconditioner in ontvangst mogen nemen.

Voor informatie; www.hollandertechniek.nl - www.western.nl

x