X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

4-pijps warmtepompen (zondag 15 oktober 2017)

Lees verder
Western Airconditioning heeft haar leveringsprogramma warmtepompen verder doorontwikkeld met de nieuwe generatie OMICRON.REV.S4.HE. De OMICRON.REV.S4.HE is een range 4-pijps lucht-lucht-water multifunctionele warmtepompen welke speciaal zijn ontworpen voor het gelijktijdig koelen én verwarmen van kantoren, zorgcentra, industrie of winkelcentra.

IT Room Infra 2017 (vrijdag 13 oktober 2017)

Lees verder
14 november staat congrescentrum 1931 in Den Bosch volledig in het teken van computerruimtes, datacenters en cloud computing.

ECODESIGN (dinsdag 10 oktober 2017)

Lees verder
Western Airconditioning B.V. heeft haar leveringsprogramma koelmachines en warmtepompen afgestemd op de nieuwe ECODESIGN regelgeving, waarin aangescherpte regels rondom energieverbruik zijn vastgelegd.

Vakbeurs Energie 2017 (vrijdag 6 oktober 2017)

Lees verder
Op 10, 11 en 12 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in ’s-Hertogenbosch  georganiseerd.

Bastone ventilatorconvector Actie  (donderdag 5 oktober 2017)

Lees verder
Ontdek onze nieuwste generatie koud en warm water cassette ventilatorconvectoren en profiteer tot het einde van dit jaar van een extra korting.

Ecodesign (woensdag 13 september 2017)

Lees verder
Als toonaangevende leverancier heeft Western Airconditioning meer en meer te maken met externe invloeden zoals wettelijke regelgeving die opgesteld zijn om de gezamenlijke milieudoelstellingen te halen.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017 (woensdag 30 augustus 2017)

Lees verder
Op 12, 13 en 14 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd.

Design ventilator convector: Aerslim (dinsdag 29 augustus 2017)

Lees verder

Western Airconditioning introduceert de nieuwe ventilator convector Aerslim. De Aerslim is speciaal ontworpen voor particuliere en zakelijke toepassingen waar design, afmetingen en geluid belangrijk zijn.

Overlijden Willem Kotte (maandag 21 augustus 2017)

Lees verder

Afgelopen zondag bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat onze zeer gewaardeerde medewerker Willem Kotte bij een tragisch verkeersongeluk verongelukt is. Willem was naast een vakman en leermeester voor de jongeren een graag geziene en prettige collega. Ook tijdens activiteiten buiten werktijd om was hij altijd van de partij. Zo zal iedereen zijn rol als Sinterklaas niet snel vergeten. De klap is binnen Western Airconditioning hard aangekomen en we zullen Willem met z’n allen enorm gaan missen.

Western warmtepompen voor pandasia (vrijdag 9 juni 2017)

Lees verder
Pandasia in Rhenen is het buitengewone verblijf van de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. Buitengewoon op verschillende manieren. Opgetrokken volgens de traditionele Chinese bouwtechnieken met bouwmaterialen die werden ingevoerd uit China, maar ook gasloos. Twee lucht-water warmtepompen van Western Airconditioning leveren het ideale binnenklimaat op een duurzame en energie-efficiënte manier.

Western Informatiemiddag (2 nov) (vrijdag 21 april 2017)

Lees verder

Op 2 nov a.s. organiseert Western Airconditioning een informatieve presentatiemiddag om u bij te praten over drie zeer actuele onderwerpen die u niet mag missen. (Eco-design LOT 21; Minimale SEER/SCOP waarden voor waterkoelmachines, warmtepompen & rooftop units >12kW, lucht-water warmtepompen in de praktijk en ontwikkelingen van warmtepompen

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen. (zondag 9 april 2017)

Lees verder
Western Airconditioning introduceert een nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen met een verwarmingscapaciteit tussen de 40 en 200 kW.

Klimaatvakbeurs Gorinchem (maandag 3 april 2017)

Lees verder

Van 28 t/m 30 maart jl. heeft Western Airconditioning zich gepresenteerd op de Klimaatvak in Gorinchem.

Beurs bouw en wonen (donderdag 30 maart 2017)

Lees verder

Western Airconditioning is aanwezig op de beurs Bouw en Wonen in de Evenementenhal in Gorinchem.


Klimaatvak 2017 (woensdag 22 februari 2017)

Lees verder

Western Airconditioning is dit jaar aanwezig op de Klimaatvak 2017 in Gorinchem.

Nieuwe range server ruimte splitsystemen (maandag 23 januari 2017)

Lees verder
Western Airconditioning introduceert een nieuwe range splitsysteem airconditioners welke speciaal is ontworpen voor serverruimtes.