X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Western CO2 bewust (donderdag 20 december 2018)

Lees verder

Western is zich bewust van haar maatschappelijke bijdrage aan de CO2 uitstoot en wil haar verantwoordelijkheid nemen om in de komende jaren de CO2 uitstoot te reduceren van de directe en indirecte emissies (scope 1 en 2) . Vervolgens wil Western haar producten verduurzamen waardoor tijdens het gebruik de CO2 bijdrage ook geminimaliseerd wordt (scope 3).

IT Room Infra evenement (vrijdag 12 oktober 2018)

Lees verder

Op 13 november wordt ook dit jaar weer het IT Room Infra evenement in 's-Hertogenbosch georganiseerd.

Vakbeurs Energie (vrijdag 14 september 2018)

Lees verder

Op 9, 10 en 11 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Ook Western Airconditioning zal daar aanwezig zijn om de laatste noviteiten te tonen. U kunt ons dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur bezoeken op onze stand 03.C046 in hal 3.

Uitbreiding hoog rendement water-water warmtepompen (donderdag 16 augustus 2018)

Lees verder

Het programma hoog rendement water-water warmtepompen met lage GWP koudemiddelen is wederom verder uitgebreid met de Omega Sky XEi.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018 (woensdag 15 augustus 2018)

Lees verder

Op 11, 12 en 13 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd. Ook Western Airconditioning zal daar aanwezig zijn om de laatste noviteiten te tonen. U kunt ons dagelijks van 13:00 tot 21:00 uur bezoeken op onze stand 126 in hal 1.

Warmtepomp splitsysteem zonder buitenunit (vrijdag 10 augustus 2018)

Lees verder
Western Airconditioning presenteert de ideale warmtepomp en airconditioning oplossing
voor die situaties waar de opstelling voor de buitenunit een probleem is.

Western FCB-EC en ZEFIRO-SHS ventilator convectoren. (zondag 5 augustus 2018)

Lees verder

Western Airconditioning B.V. in Hoevelaken heeft haar leveringsprogramma ventilator convectoren verder uitgebreid met 2 nieuwe producten.

De vernieuwde Tetris 2. (donderdag 5 juli 2018)

Lees verder

Het is wellicht de meest veelzijdige koelmachine welke op dit moment op de markt te verkrijgen is. De Tetris luchtgekoelde koelmachine is leverbaar voor een koelvermogen van 100 tot ruim 900 kW. De Tetris is uitgevoerd met scroll compressoren verdeeld over 1 tot 4 koudemiddelcircuits, werkend op koudemiddel R410A, en welke gecombineerd worden met in V-vorm opgestelde condensorelementen en een platenwisselaar verdamper.

Introductie nieuwe WTW unit type EASY-P (vrijdag 30 maart 2018)

Lees verder
De WTW unit type Easy-P compleet met volledig geïntegreerd warmtepompsysteem is leverbaar in 5 bouwgroottes met bijbehorende luchthoeveelheid van 500 – 5.000 m3/h en voorzien van luchtfilters (M5 voor retour en F7 voor toevoer), warmtepompsysteem en een kruisstroomwisselaar.

VRF voorjaarsactie! (maandag 26 maart 2018)

Lees verder
Extra korting bij bestelling van een VRF systeem. Western Airconditioning viert het voorjaar met een extra project korting voor het 2-pijps Variabel Refrigerant Flow systeem in warmtepomp uitvoering voor koelen of verwarmen. Deze extra korting kan oplopen tot wel 15%.

Western lucht-water warmtepompen ZETA REV HP XT op ISDE apparatenlijst (maandag 19 maart 2018)

Lees verder
De lucht-water warmtepompen Zeta Rev HP XT van Western Airconditioning zijn opgenomen in de apparatenlijst Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De warmtepompen Zeta Rev HP XT met een maximaal thermisch vermogen van 70 kW komen in aanmerking voor een subsidie die kan oplopen tot € 6.350,=.

Ultra dunne ventilator convector/radiator (donderdag 8 februari 2018)

Lees verder
De Aerslim is een mooie aanvulling op het leveringsprogramma van Western Airconditioning. De Aerslim ventilator convector/radiator is geschikt om te koelen en verwarmen. De unit is mooi van vormgeving, elegant, ultra dun (slechts 129mm) en voorzien van een energiezuinige EC ventilator. Dit maakt de toepassing in woningen of kantooromgeving uitstekend mogelijk waarbij ook rekening is gehouden met een gewenst laag geluidsniveau.

Hoog rendement water-water warmtepomp (woensdag 7 februari 2018)

Lees verder
Het programma warmtepompen met lage GWP koudemiddelen is verder uitgebreid met de Omega Sky. De Omega Sky heeft een vermogensrange (verwarmen en koelen) van 440 kW tot 1590 kW met een zeer hoog rendement, wordt standaard geleverd met het koudemiddel R513A (GWP=573), is Eurovent gecertificeerd en voldoet aan de Ecodesign.

Ecodesign rooftops voor koelen en verwarmen CUBE-HE en LAMBDA-ECHOS-HE (donderdag 1 februari 2018)

Lees verder
Het leveringsprogramma multifunctionele Rooftops voor koelen en verwarmen is uitgebreid met de nieuwste generatie CUBE-HE en LAMDA-ECHOS-HE. De CUBE-HE range wordt geleverd in 4 bouwgroottes met een vermogensrange van 25 tot 45 kW en luchthoeveelheden van 4.950 tot 8.250 m3/h. De LAMBDA-ECHOS-HE range wordt geleverd in 17 bouwgroottes met een vermogensrange van 54 tot 325 kW en luchthoeveelheden van 9.500 tot 56.100 m3/h. De range voldoet volledig aan Ecodesign regelgeving.