X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Artikel Installatie & Bouw November 2019 (dinsdag 3 december 2019)

Lees verder

Warmtepompen dragen bij aan energetisch én comfortabel binnenklimaat in nieuwe vleugel MercachemSyncom...

Opening innovatie laboratorium (vrijdag 1 november 2019)

Lees verder

Op 15 oktober is het nieuwe aanvullende innovatie laboratorium in de fabriek geopend en in bedrijf genomen...

Vakbeurs Energie Den Bosch (vrijdag 13 september 2019)

Lees verder

Op 8, 9 en 10 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in Den Bosch georganiseerd...

Installatie Vakbeurs 2019 (donderdag 22 augustus 2019)

Lees verder

Op 10, 11 en 12 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd.

Western CO2 bewust (maandag 5 augustus 2019)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in de loop van 2018 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken.

Lucht/water warmtepomp met R290 (donderdag 18 juli 2019)

Lees verder

De lucht/water warmtepompen FUSIO-AW-AH-CN voor buitenopstelling zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor de dagelijkse behoefte aan verwarming met een hoog rendement in nieuwbouw en bestaande woningen, villa’s en appartementen zonder uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.De lucht/water warmtepompen FUSIO-AW-AH-CN voor buitenopstelling zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor de dagelijkse behoefte aan verwarming met een hoog rendement in nieuwbouw en bestaande woningen, villa’s en appartementen zonder uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.

Tour de Namur Cyclo (donderdag 21 februari 2019)

Lees verder

Op zondag 5 mei neemt Western Airconditioning met een team enthousiaste wielrenners deel aan de Tour de Namur Cyclo. De prachtige streek rond Namen is een echte speeltuin voor elke wielerfan! Deze tocht neemt ons mee langs de mooiste plekjes van Namen en omstreken, vaak onbekend voor het grote publiek.

Fusio warmtepompen (donderdag 24 januari 2019)

Lees verder

Western introduceert een nieuw leveringsprogramma Fusio warmtepompen voor particulieren en klein zakelijk voor het verwarmen van (grote) woningen, villa’s en kleine utiliteitsgebouwen en het bereiden van warm tapwater.