X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Western CO2 bewust (dinsdag 16 juni 2020)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in van 2019 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken. In 2020 proberen we dit vast te houden...

Zeta Sky: hoog rendement omkeerbare warmtepompen en koelmachines (dinsdag 28 april 2020)

Lees verder

Western introduceert een nieuwe range hoog rendement omkeerbare lucht-water warmtepompen en koelmachines onder de naam ZETA SKY. De Zeta Sky range bestaat uit 4 verschillende uitvoeringen.

Introductie omkeerbare warmtepomp Tau Sky Hi HP (dinsdag 14 april 2020)

Lees verder

Western introduceert met trots de Tau Sky Hi HP. De Tau Sky Hi HP is een hoog rendement omkeerbare lucht/water warmtepomp speciaal ontwikkeld voor de particulier en de klein zakelijke omgeving.

Uitbreiding OMICRON REV S4 HE Range (maandag 9 maart 2020)

Lees verder

Western heeft de Omicron Rev S4 He range compacte multifunctionele 4-pijps hoog rendement lucht-lucht-water warmtepompen voor buitenopstelling in capaciteit naar beneden uitgebreid.

Western CO2 bewust (vrijdag 6 maart 2020)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in de loop van 2019 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken.

VSK 2020 (donderdag 23 januari 2020)

Lees verder

Op 4 t/m 7 februari opent de VSK haar deuren weer in de Jaarbeurs te Utrecht. De VSK is met 35.000 bezoekers de grootste en belangrijkste vakbeurs van Nederland. Voor de komende editie is het thema “Midden in de toekomst”.