X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Zeta Sky: hoog rendement omkeerbare warmtepompen en koelmachines

Zeta Sky: hoog rendement omkeerbare warmtepompen en koelmachines

dinsdag 28 april 2020

Western introduceert een nieuwe range hoog rendement omkeerbare lucht-water warmtepompen en koelmachines onder de naam ZETA SKY. De Zeta Sky range bestaat uit 4 verschillende uitvoeringen.

De Zeta Sky R7 koelmachine met koudemiddel R32 (GWP = 675) en een SEER waarde tot 4,51. Deze unit is leverbaar in 17 bouwgroottes tussen 40 en 240 kW.

De Zeta Sky HP R7 omkeerbare warmtepomp met koudemiddel R32 en een SCOP waarde tot 3,92. Deze unit is leverbaar in 17 bouwgroottes tussen 40 en 240 kW. De Zeta Sky HP R7 kan warm water produceren tot 60°C.

De Zeta Sky Hi HP R7 inverter geregelde omkeerbare warmtepomp met koudemiddel R32 met een SCOP waarde tot 4,02. Deze unit is leverbaar in 6 bouwgroottes tussen 30 en 120 kW. De Zeta Sky Hi HP R7 kan warm water produceren tot 60°C.

De Zeta Sky HP R5 omkeerbare warmtepomp met koudemiddel R454B (GWP = 466) met een SCOP waarde tot 3,76. Deze unit is leverbaar in 17 bouwgroottes tussen 40 en 240 kW.

De Zeta Sky HP R5 kan warm water produceren tot 57°C.

De Zeta Sky is de meest compacte unit op dit moment verkrijgbaar op de markt tussen de 100 en 250 kW  (gemiddeld 35 kW/m2). De units zijn eenvoudig horizontaal en verticaal te transporteren, te installeren en te onderhouden.

De Zeta Sky range is uit te voeren met verschillende soorten ventilatoren: EC, oversized of drukverhogend. Daarnaast is het mogelijk de Zeta Sky range te voorzien van een geïntegreerde pomp- / buffervatmodule of pompmodule. De pompen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: standaard, downsized en laag temperatuur (glycol). De Zeta Sky range is verkrijgbaar in verschillende geluidniveaus: standaard, “low noise” (LN) -2 dB(A)  en “super low noise” (SLN) -4 dB(A). De Zeta Sky is uit te voeren met een “desuperheater” voor gedeeltelijke warmteterugwinning van 20%. Bij de Zeta Sky R7 is zelfs totale warmteterugwinning van 100% mogelijk. De Zeta Sky HP R7 en Zeta Sky Hi HP R7 zijn uit te voeren met een optie die naast het voorzien van ruimtekoeling of verwarming ook de productie van warm sanitairwater regelt. Daarnaast is het mogelijk de Zeta Sky R7 met vele (koeltechnische, waterzijdige, elektrische en netwerk) accessoires uit te breiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western of via op de www.western.nl/producten 

Tags:

x