X

Brabant Water Breda

  • Brabant Water / te Breda

    Brabant Water is in 2002 ontstaan uit een fusie tussen Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WNWB) en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB). Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord Brabant drinkwater levert. 800 medewerkers zorgen ervoor dat haar klanten in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater.

    Het pand is in 2018 voorzien van tweetal nieuwe Western luchtgekoelde Close Control Units type Datatech UEDA+ 27.1. De geleverde units zijn uitgevoerd in upflow uitvoering met achteraanzuig vanuit de ruimte en regelt op zowel temperatuur en vochtigheid. Hiervoor zijn de units uitgevoerd met geïntegreerde elektrische verwarmer en stoombevochtiger.

    De Datatech+ range is, afhankelijk van de bouwgrootte, uitgevoerd met 1 tot 4 DC inverter compressoren verdeeld over 1 of 2 koudemiddelcircuits. De units kunnen uitgevoerd worden met tal van opties zoals onderlinge communicatie tussen meerdere units, communicatie middels GBS, en de mogelijkheid voor vrije koeling.

  • Geleverde installatie(s) / Techniek

    Twee maal de luchtgekoelde Close Control Units type Datatech UEDA+ 27.1., wilt u meer weten over dit soort producten? klik dan hier... 

>Klik hier om terug te gaan