X

Jaap van der Krol-bad

  • Jaap van der Krol-bad / te Nijkerk

    Western Airconditioning heeft onlangs ten behoeve van het nieuwe Zwembad “Jaap van der Krol-bad” in Nijkerk twee hoog rendement lucht/water warmtepompen geleverd type ZETA REV HE HP 13.2. Deze warmtepompen leveren ieder een verwarmingsvermogen van 151 kW. Voor dit project was de COP (= coëfficient of performance), verhouding tussen de energie (warmte) die de warmtepomp afgeeft en de energie (elektriciteit) die de warmtepomp gebruikt, zeer belangrijk. Met dit uitgangspunt is de keuze gevallen op de Western Airconditioning ZETA REV HP HE serie.

    Deze serie lucht/water warmtepompen is leverbaar met een koelvermogen van 42 tot 173 kW en een verwarmingsvermogen van 44 tot 178 kW bij Eurovent condities. Voor alle modellen geldt dat deze voldoen aan energieklasse A.

    Een maximale water uittrede temperatuur van 55°C is met deze warmtepomp tijdens winterbedrijf te behalen. Voor hogere temperaturen tot 65°C is de XT uitvoering verkrijgbaar.

  • Geleverde installatie(s) / Techniek

    Twee hoog rendement lucht/water warmtepompen geleverd type ZETA REV HE HP 13.2. en een Water/water warmtepomp MU Echos A 28 , wilt u meer weten over dit soort producten? klik dan hier... 

>Klik hier om terug te gaan