X

Kwantum Hasselt

  • Kwantum / te Hasselt

    Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België en sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group (HFG). Kwantum is marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

    Eind 2017 heeft Kwantum een nieuwe vestiging geopend aan het Retailpark in Hasselt. Het pand is voorzien van een nieuwe Western rooftop airconditioner in warmtepomp uitvoering. De geleverde Lambda Echos HP 10.2 levert de verwarming, koeling en ventilatie van het pand. De unit is uitgevoerd met een tweetal gescheiden koudemiddelcircuits met scroll compressoren. De ventilatie wordt geregeld middels in de unit geplaatste kleppenregisters welke op basis van CO2 aangestuurd worden.

    De Lambda Echos rooftopunits zijn leverbaar tot een koelvermogen van 320 kW en een verwarmingsvermogen van 360 kW. Afhankelijk van de bouwgrootte is de unit uitgevoerd met 2 of 4 scroll compressoren. De units kunnen uitgevoerd worden met tal van opties zoals economiser kleppenregisters, zakkenfilters, communicatie middels GBS, en zelfs de mogelijkheid tot warmteterugwinning middels een kruisstroomwisselaar.

  • Geleverde installatie(s) / Techniek

    Lambda Echos, wilt u meer weten over dit soort producten? klik dan hier... 

>Klik hier om terug te gaan