X

Twentsche Kabel Fabriek

  • Twentsche Kabel Fabriek TKF / te Lochem

    Sinds de oprichting in 1930 heeft de Twentsche Kabel Fabriek (TKF) zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van “connectivity”-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden zij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

    Een recent gebouwde en hoogwaardige productiefaciliteit in Nederland is in staat om subsea kabels te produceren volgens de nieuwste bewezen technologieën..

    De ommanteling van de kabel vraagt om een koelproces dat uitermate nauwkeurig dient te verlopen. Om dit proces goed te laten plaatsvinden, wordt de kabel rechtstreeks getransporteerd vanuit de fabriek, via een ondergronds tunnelsysteem van 165 meter lengte naar een eindpunt, waar een omloopkatrol staat. Van daaruit wordt de kabel teruggevoerd naar de fabriek, waar de kabel op een haspel komt. Voor het koelproces heeft Western Airconditioning twee lucht/water kouwatermachines geleverd van het type KAPPA REV LN 33.2 met een totaal opgesteld koelvermogen van 640 kW. Beide koelmachines zijn voorzien van twee schroefcompressoren. .

  • Geleverde installatie(s) / Techniek

    Twee lucht/water- koelmachines type KAPPA REV LN 33.2, wilt u meer weten over dit soort producten? klik dan hier... 

>Klik hier om terug te gaan