X

R22


Hoe goed is uw huidige R22 koelinstallatie (nog)?


Stel, uw koelinstallatie is inmiddels op middelbare leeftijd, functioneert nog best goed, maar in uw achterhoofd speelt de gedachte “hoe zal het zijn over een aantal jaren, welke kosten komen op mij af en zie ik niets over het hoofd”.

Dan is het goed om te weten dat bijvullen van uw koelinstallatie per 1 januari 2015 wettelijk niet meer is toegestaan. Dit is vastgelegd in de EU-verordening 2037/2000 “uitfasering CFK en HCFK koudemiddelen”. Mocht uw koelinstallatie ná deze datum lek raken dan moet gekozen worden voor een alternatief koudemiddel, dit gaat in veel gevallen alleen door retrofitten, hetgeen betekent dat de machine wordt omgebouwd voor gebruik van een ander type koudemiddel. De service afdeling van Western kan u een offerte op maat maken voor zo’n retrofit.
Sluiten

Uitfasering van R22?

Heeft u vragen over de uitfasering van R22? Bel 033-2477800 en vraag naar onze verkoopafdeling (Een formulier invullen kan natuurlijk ook).
Of laat u tijdens kantooruren bellen op het door u opgegeven nummer!
Wacht niet te lang want voor u het weet is het 1-1-2015

Uw Naam:
Uw Telefoonnummer:
Niet meer tonen

Sluiten
Weet u de status van uw huidige R22 koelinstallatie niet?

Wilt u dit wel weten, Western Airconditioning biedt u een Midlife Check-up van uw installatie. Voor slechts € 295,-* (excl. B.T.W.) controleren wij de installatie op een 20-tal punten inclusief de (verplichte) F-gassen lekdichtheidscontrole. U ontvangt hiervan een volledige rapportage eventueel gevolgd door een advies ten aanzien van reparatie, onderhoud en/of vervanging. * uitgezonderd de Waddeneilanden.

Indien u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd bent geraakt in een van onze diensten kunt u contact opnemen met onze service afdeling (033-2477800). Dit kan ook per mail: service@western.nl

Meer weten, download de folder!