X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Opening innovatie laboratorium

vrijdag 1 november 2019

Op 15 oktober is het nieuwe aanvullende innovatie laboratorium in de fabriek geopend en in bedrijf genomen. Het nieuwe laboratorium is door de modulaire structuur dusdanig flexibel opgebouwd dat afzonderlijk van elkaar 2 machines tegelijkertijd in verschillende buitensituaties getest kunnen worden. Dit maakt het ook mogelijk om multifunctionele 4-pijps warmtepompen, die bestemd zijn om gelijktijdig warm en koud water te produceren, tijdens verschillende temperaturen te testen. Het nieuwe laboratorium heeft een testcapaciteit van 2 MW en een breed scala aan instelbare omgevingstemperaturen tussen -15°C en +55°C. Daarnaast is het laboratorium ook ontworpen om de apparatuur die uitgevoerd is met de nieuwste generatie licht ontvlambare A2L koudemiddelen. Deze koudemiddelen zullen de komende jaren voor een groot gedeelte de huidige koudemiddelen gaan vervangen.    

Tags:

Documents to download

x